ТЕЗМАКСАН БЪЛГАРИЯ ООД

 

 

Тезмаксан България е създадена за да задоволява постоянно нарастващите потребности на българския пазар от високопрецизни металорежещи и металоолбработващи машини с CNC управлениe.

 

Компанията представя на Българския пазар продукцията на водещи Тайвански и Китайски фирми в областа на машиностроенето, в това число и високотехнологичните CNC вертикални , хоризонтални и стругови центри на Японския концерн MORISEIKI.

 

За някой от моделите срокът за доставка е съкратен до минимум, тъй като голяма част от машините са складирани в безмитна зона.

 

В задълженията на фирмата влизат :

 

  • доставка на машините до работното помещение на клиента

  • инсталиране

  • въвеждане в експлоатация

  • обучение на обслужващия персонал за работа с операционната система и пулта за управление

 

Чрез изградената си сервизна мрежа, Тезмаксан България осигурява гаранционен и извън гаранционен сервиз на закупеното от клиента оборудване. Нашите специалисти са в състояние да Ви консултират за най-подходящото оборудване в зависимост от спецификата и потребностите на Вашето производство. Разнообразието на машините, които доставяме ни дават възможност да предлагаме на нашите клиенти цялостно решение на въпросите свързани с технологичното оборудване, необходимо за даден производствен процес.

 

Коректното ни отношение с клиентите и качеството на предлаганите машини са ключови понятия в дейността на фирмата.

 

Нашата основна задача е да Ви осигурим най-доброто обслужване, най-голям избор на оборудване и най-добри цени и условия. Нашата основна цел е дългосрочно сътрудничество, съвместна работа и допълнителни услуги в процеса на експлоатация на закупената от вас техника.

 

На всички, които вече са наши клиенти, благодарим за оказаното доверие. На останалите, пожелаваме без колебание да направят правилния избор и скоро да се присъединят към нас.

 

Хоризонтален струг с CNC управление GS200-GS260-GS280-GS200 series

GS200 series

Ray Feng

повече информация...
Хоризонтален струг с CNC управление RF-C20/RF-C25/RF-C32-Ray Feng RF Series

Ray Feng RF Series

Ray Feng

повече информация...
Вертикален обработващ център с CNC Argo A56/A56+APC-Argo A56/A56+APC

Argo A56/A56+APC

ARGO

повече информация...
 
Mori Seiki Goodway Dah Lih Proking Brother Argo Roscamat Ibarmia FastCut Kaoming Pinacho Ermaksan Yu Shine Summit Runmaster Vertex
 

© 2008 Tezmaksan Bulgaria Co.

Български

English

Руский